Palm Angels viste deres Spring/Summer 2020 kollektion frem til Milan Fashion Week. 

Francesco Ragazzi, som iøvrigt lige er blevet far til barn nummer to, og hans tredje baby, Palm Angels, viser en helt ny side af sig selv. Det er kollektionen, der skal opfølge hans kollaboration med Moncler Genius.

Palm Angels nye kollektion er inspireret af Francescos indbildskhed for vintage stores, hvor han har fundet nogle pieces, som han bringer tilbage til live, samtidig med, at han får det til at appelere til den yngre målgruppe.

Ragazzi startede showet ud med det ultimative far-soundtrack, In The Air Tonight, hvorefter modellerne begyndte at gå deres catwalk. Det er en bred kollektion, hvor vi ser alt fra blomster prints til basketball trøjer med pin-up prints.

Palm Angels SS20 kollektion består, som tidligere nævnt, af blomster prints, sommerfugle prints, logomani og mere. Vi runder alt fra jersey tanktops til læderjakker. Vi skal også byde velkommen til nogle tilbagevendende Palm Angels klassikere, såsom deres track pants.

Det vil selvfølgelig også være muligt at få fingrene i nye pieces, som vi ikke har set før. Det kunne være deres nye vest, frakke eller deres baggy Hawaii skjorte. Selve kollektionen afgiver et meget laid-back vibe, som tager dets form i mesterlige syninger.

Hvis man skulle vælge én silhuette, som skælder sig ud på den ene eller den anden måde, så skulle det være deres briller, som enten fås i sort eller orange. Vi har at gøre med en meget skarp profil, som bliver holdt sammen af én forbindene linse. De sorte rammer, der holder om de orange linser, eller hvis du er mere til den anden model, så hvide frames, der outliner de sorte linser.

I kan tjekke Palm Angels nye Spring/Summer 2020 kollektion ud på palmangels.com, eller udvalgte retailers såsom ssense.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*