Der er med tiden kommet så mange udgaver af Yeezy BOOST 350 V2, at det efterhånden ikke kan tælles på to hænder, og selvom efterspørgslen er svingende, så formår de altså at blive udsolgt hver gang. De seneste lanceringer – herunder “Static” og “Triple Black” – har været svære at få fingrene i. Og nu er det tid til at se, hvordan “Cloud White” klarer sig mod sine forgængere.

Det var blot i sidste måned, at rygterne om lanceringen af “Cloud White” og “Citrin” iterationerne af adidas Yeezy BOOST 350 V2 kom frem. Nu, efter at have ventet spændt, florerer der nu billeder af adidas Yeezy BOOST 350 V2 “Cloud White” på diverse medier.

Det er @hanzuying på Instagram, der eftersigende har publiceret en række “lækkede” billeder af adidas Yeezy BOOST 350 V2 “Cloud White”. I de førnævnte billeder, kan man se Yeezy BOOST 350 V2 med meget lyseblå toner.

Officielle detaljer vedrørende denne version er endnu ikke offentliggjort, men som det ser ud nu, så er billederne nedenfor det mest konkrete, vi kan gå ud fra.

Vi vil selvfølgelig holde jer opdateret, efterhånden som flere oplysninger bliver tilgængelige. Til jer, som er interesseret i at købe jeres eget par, så kan I forvente at “Cloud White” rammer udvalgte forhandlere til efteråret.

I kan tage et kig på @hanzuyings billeder af Yeezy BOOST 350 V2 nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*