Nice-Kicks er gået sammen med adidas Consortium for at lave UltraBOOST “Woodstock, som er en tie-dyed perferomance runner, der hylder den ikoniske musikfestival.

Adidas UltraBOOST, der så dagens lys tilbage i 2015, har nu fået til opgave at fortælle historien om Woodstock. Designet omfatter tie-dyed øvre, semi-gennemskinnelige cages og en gummisål, der referer til adidas’ første consortium projekt, NMD R1. Sneakeren er også udstyret med hvide boost mellemsåle, samt Nice-Kicks og Woodstock co-branding på tungerne af begge på.

Woodstock blev et symbol på hippiebevægelsen, og blev brugt som et sted, hvor folk kunne rejse til for at fejre fred, kærlighed og musik. Woodstock var ikke bare en musikfestival, der definerede en hel generation. Det var en livsstil, som folk var villige til at følge.

Nice-Kicks og adidas Consortiums kollaborative sneaker sammensmelter klassisk Americana med fremsynede performance. De håber på, at denne sneaker kan tjene som en påmindelse om hippiebevægelsen, en tid, hvor folk mødte for at arbejde hen imod et fælles mål – denne gang, med en lysere, mere fredelig fremtid i tankerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*