De to giganter har nu teamed-up endnu en gang. 

UPDATE (d. 06. august, 2019): Som følge af lanceringen på SSENSE, og et første kig på Blazer Mid, vil Nikes tredje Stranger Things-kollektion få en udbredt lancering senere på måneden. Det vil være ligesom de to forgængende, hvor også denne kollektion vil bestå af Cortez, Tailwind 79 og den ovennævnte Blazer mid.

De er sat til lancering d. 13. august, og de kan blandt andet købes ved sivasdescalzo, men det bliver dog uden Blazer Mid, som først bliver lanceret senere.

 

Original histore (d. 01. august, 2019): Nikes kollaboration med Stranger Things har resulteret i, ikke bare én, men to 80’er-inspireret kollektioner, for at fejre udgivelsen af den tredje sæson.

Stranger Things er endnu en gang gået sammen med Nike, for at lave et specielt sortiment. Der er tale om Tailwind 79, der droppede eksklusivt ved San Diego Comin-Con hunt, men nu får de en officiel lancering sammen med Cortez.

I stedet for de dristige colorways, som det ellers har været i de to forgængende kollektioner, så har de, denne gang, gået andre veje. De har nemlig valgt at nedtone farverne og fokusere mere på tekstilerne. Nike har dog været så smarte, at når skoens farve begynder at fade, så afslører den et mørkt denim under yderlaget.

Derudover har de parret den mere nedtonede farve med kontrasterende røde detaljer, som ses ved co-brandingen på tungen, sålen, samt Nike logoet på hælen.

Hvis I vil have fingrene i et par, så læg vejen forbi SSENSE, hvor de kan købes for $165 USD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*