Timberland er det andet selskab, der indgår et samarbejde med SvampeBob Firkant denne måned. De følger udgivelsen af de længe ventedede, SvampeBob Kyrie 5 og Kyrie Low 2.

SvampeBob x Timberland omfatter to nye par Timberland 6 Premium Waterproof Boots, der bliver spækket med designs fra den berømte tegneserie.

Det lyseblå par viser SvampeBob, der jagter vandmænd, som mange vil nikke genkende til, som én af de mest ikoniske scener fra serien. SvampeBob, der med sit net i hånden og brillerne på, kigger ned over de hvide, konstrasterende syninger, der omgiver Timberlands logo. Det er et præget billede af SvampeBob, der erstatter Timberlands logo på tungen. Timberland giver brugeren mulighed for at give skoen et personligt touch, ved at der medfølger to udskiftelige snørebånd, og giver derved mulighed for at matche med den tonale blå, eller matche vandmændende med en lys pink. Det er et glas gelé, der erstatter den klassike, aftagelige Timberland branding.

Det sorte par viser Plankton, der lykkeligt jagter en frisk Krabby Patty, der erstatter Timberland logoet på hælen. De to øverste snørebåndshuller er fremstillet i en kontrasterende rød, mens snørebåndende, der løber gennem dem, er gule. SvampeBobs ikoniske outfit får også en feature, da det bliver påsat skoens dubrae, samtidig med, de leger med en overdimensioneret tunge. Tungen er trykt med et SvampeBob ansigt, og en aftagelig gummi SvampeBob-nøglering fuldender skoen.

Begge per blev udsolgt ved Nordstrom, men Footlockers release calender lover en mere bred lancering fredag d. 13. september.

I kan tage et kig på de to modeller ovenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*