‘Attack on Titan’, ‘Fairy Tale’ og mange, mange flere.

Unqilo og Shonen Jump forsætter deres løbende samarbejde, som denne gang byder på flere kollaborative T-shirts, der er valgt som et anerkendende nik til Shonens største hits i Japan.

Sidste år slog Unqilo og Shonen sig sammen om flere forskellige grafiske tees, der blandt andet bød på ‘Dragon Ball’, ‘Naruto’. 

Uniqlo, der fornylig udgav deres One Piece Stampede-kollektion, har denne gang valgt at fokusere på manga, der er knap så populære, men som uden tvivl vil være genkendelige for mange manga entusiaster verden over.

Denne serie af Uniqlo UT tees hylder nemlig ‘Hajime no Ippo’, ‘Fairy Tail’, ‘The Seven Deadly Sins’, ‘Negima! Magister Negi Magi’, Shōta no Sushi og sidst, men ikke mindst, ‘Attack on Titan’, som alle bliver realiseret med sine egne tematiske designs.

Uniqlo x Shonen Jump-kollektionen omfatter over et dusin forskellige designs, hvor alle designs er inspireret af de finurlige figurer fra de respektive serier. Vi kan blandt andet se den yndige Hawk, fra ‘The Seven Deadly Sins’, der vises ved siden af den hårdtarbejdende Sekiguchi, der er stjernen i 90’er-tegneserien, Shōta no Sushi.

Designet til den Attack on Titan-inspirede tee, viser en frygtindgydende titan, der kigger ud fra en revne i midten skjorten, mens hele klassen af Negima! Magister Negi Magi ses på forsiden af en tilsvarende tonet brun tee.

Uniqlo UT x Shonen Jump-kollektionen rammer Uniqlos japanske hjemmeside d. 12. august.

I kan følge med her på siden, hvor vi vil opdatere jer, hvis vi får en international lancering at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*