Louis Vuitton løfter sløret for den første officielle smykkekollektion, der bliver præsenteret af modehusets Men’s Artistic Director, Virgil Abloh.

Ifølge en officiel pressemeddelelse, så er der tale om en genfortolkning af de klassiske chains, der blev debuteret til deres Spring/Summer 2019 show.

Virgil Abloh, der fornylig lancerede en orange kapsul, er nu tilbage for at komme med hans forsøg på en smykkekollektion, der byder på halskæder, armbånd og ringe. Louis Vuitton er nu ude med deres look book, og det er en farverig affære.

Hvis vi starter med de nye Monogram Colors Chain Bracelet og Necklace, så består de af store led, som er udsmykket i sort, guld og iriserende metal. Og man må sige, at der er øje for detaljen.

Det nye Patches Chain Link Bracelet består af sølv, messing og emalje. Louis Vuitton har – ligesom Supreme – indgået et samarbejde med Svaroski, der fuldender det smukke smykke med hans krystaller.

Det nye Virgil Abloh-designede Louis Vuitton SS19 Monogram Bracelets og Necklace, kan købes allerede nu på louisvuitton.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*